Húsvarázs

Cikkszám: 
SP-1042
Összetevők:
Fűszerpaprika (édes), vöröshagymapor, fokhagymagranulátum, tengeri só, majoranna, füstölt paprika, köménymag (őrölt), fekete bors, zellerlevél, oregánó, szerecsendió, mustármag, kurkuma.
(adalékanyag-mentes, természetes alapanyagokból)

️ Ajánlott felhasználás:
Fasírt (1 evőkanál / 50 dkg darált hús)

Töltött paprika

Húsos palacsinta

Rakott karfiol vagy rakott kelkáposzta

Sült darálthúsos egytálételek

Töltött cukkini, padlizsán vagy paprika darálthússal
2 990 Ft
Részletek
Fasírt? Töltött paprika? Húsos palacsinta?
Ez a darált hús igazi lelke.

A darált hús a magyar konyha egyik leggyakrabban használt alapanyaga – de az igazi ízélmény nem magától jön létre, hanem a jól eltalált fűszerezésből. A Húsvarázs keverék úgy lett megalkotva, hogy a legnépszerűbb hazai darálthúsos ételekhez tökéletesen illeszkedjen – házias, mély és szerethető ízvilággal.

A paprika, fokhagyma, hagyma, majoranna és egy leheletnyi füstösség olyan arányban keveredik, hogy nem kell többé keresgélned, mit tegyél a húsra – ez lesz az alap, ami mindig működik.

Adatok
Tömeg:
50 g/db
Tipp:
Keverd el a fűszert kevés langyos vízben vagy tejben, és úgy add a húshoz – az ízek jobban felszabadulnak, és még egyenletesebben oszlanak el.
Miért különleges?
Mert nem „csak egy fasírtfűszer” – hanem egy olyan komplex, mégis ismerős magyar ízprofil,
amitől már az illatnál otthon érzed magad. A ritka mustármag és szerecsendió adja meg azt az apró különbséget,
amitől kiemelkedik a tömegből.

50 g – kb. 15–20 adaghoz elegendő
(tartósítószer, ízfokozó, mesterséges aroma nélkül)
Húsvarázs
Húsvarázs
2 990 Ft
Webáruház készítés